Διεύθυνση γραφείων στα Χανιά: Παρθενίου Κελαϊδή 8, τηλέφωνο 28210-97590, κιν. 6934 402748

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Προεκλογική της περιοδείατης υποψήφιας Ευρωβουλευτή των Ο.Π και Πειρατών Ελλάδος ,Σοφία Ιερεμία στην Κρήτη


 16/5/14

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων και Πειρατών Ελλάδος ,Σοφία Ιερεμία στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδείας επισκέφθηκε τους Νομούς Χανίων, Ηρακλείου και Λασιθίου.
Συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς των νομών αλλά και με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και συζήτησε μαζί τους τα θέματα που επιθυμούν να προβάλλουν τόσο στην Ευρώπη όσο και στο κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων και Πειρατών Ελλάδος (ΒΑΠΕ, Οδικά Δίκτυα, Νομοσχέδιο Αιγιαλού, τουρισμός και ξενοδοχειακές μονάδες, έλλειψη νερού και δημιουργία αποταμιευτήρων, εναλλακτικός τουρισμός και φυσικά μόλυνση του περιβάλλοντος και το φλέγον θέμα της καταστροφής των χημικών της Συρίας).

Η υποψήφια ευρωβουλευτής ανέπτυξε τις ιδέες και τις θέσεις του κόμματος που εκπροσωπεί στα κρητικά ΜΜΕ, τονίζοντας ότι το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων και Πειρατών Ελλάδας έχει ανέβει στην εκτίμηση του κόσμου καθώς έχει τελευταία δραστηριοποιηθεί ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια του να βοηθήσει τόσο το περιβάλλον όσο και την κοινωνία. Στις 19 Μαΐου επιστρέφει στο νησί για να συνεχίσει την προεκλογική της περιοδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: